KjøpLogg inn

Siste sjanse for Capellos menn

England har en siste sjanse til å bli frelst i dette VM. Seier mot Slovenia er eneste medisin både for spillere og kravstore fans.

Publisert 22. juni 2010 kl. 13.32
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 241 ord
Manchester United-spilleren Wayne Rooney - Foto: Scanpix

Det har vært «bråk» i den engelske VM-leiren og det kulminerte da Chelsea-stjernen John Terry gikk ut i engelske aviser og kritiserte landslagssjef Fabio Capello. Terry måtte mandag be om unnskyldning for utblåsningen.Nå er alle fotballinteresserte med tre løver på brystet kun opptatt av en ting. Seier over VMs minste nasjon Slovenia sankthansaften.- Vi må spille med samme trøkk og glød som vi gjør hver uke hjemme, innrømmet Chelseas midtbanemann Frank Lampard.- Vi skal ta tak i kampen, vi skal vinne og vi skal videre, sa Terry som snakket som den kapteinen han ikke lenger er. Kanskje mer i et forsøk på å vise omverdenen hvor samlet det engelske laget er, og at de mørke skyene som har hengt over laget i VMs-sluttspillet snart vil passere.Capello holder som vanlig kortene tett ved bryster om hvilken endelig startellever han kommer med. Veteran David James får ny tillit i målet. Det var ikke på denne plassen laget sviktet mot Algerie. Det var på topp og nå velger trolig italieneren at kaptein Steven Gerrard skal støtte Wayne Rooney på topp. Joe Cole går ut kanten og overtar for murbrekkeren Emile Heskey.Tidligere LSK-spiller Robert Koren, som har hatt sitt levebrød i West Bromwich, har ledet slovenerne til seier over Algerie og 2-2 mot USA. Dermed holder det med uavgjort for slovenerne. Spissen Nejc Pecnik er ute med et ankelbrudd, mens backen Marko Suler er tvilsom etter å ha bristet et ribbein i kampen mot USA.