Den 21 mann store troppen jogget mandag rundt banen, mens den utsatte sjefen Raymond Domenech snakket med trenerstaben, ifølge en fotograf fra AFP.Søndag nektet det franske laget å gjennomføre en offentlig trening, før de tvang Domenech til å lese opp en felles erklæring fra spillerne. Bakgrunnen for streiken skal ha vært at Chelsea-spiss Nicolas Anelka ble sendt hjem fra trening etter å ha kjeftet på treneren midtveis i torsdagens kamp mot Mexico.Treningsnekten førte til at delegasjonssjef i det franske fotballforbundet, Jean-Louis Valentin, trakk seg fra stillingen i harnisk. Han returnerer etter planen til Frankrike tirsdag.Frankrike må vinne sin siste gruppespillkamp mot Sør-Afrika tirsdag, samtidig som kampen mellom Mexico og Uruguay ikke må ende uavgjort, for å gå videre til åttedelsfinalen. (©NTB)