Sky Sports melder at både Manchester United og Chelsea, samt franske Lyon, ønsker å hente 23-åringen. «Han kalles den nye Claude Makelele», skriver nettstedet med henvisning til franskmannen som gjorde stor suksess om defensivt anker i Real Madrid.Annan innrømmer at han blir smigret av interessen.- Jeg har det bra for øyeblikket. Jeg har hørt mye snakk om meg hver sommer. Det er godt å høre om United, Chelsea og Lyon, men ingenting er offisielt, sier Annan.- Det er smigrende. Lyon er et stort lag i Europa. Men jeg har kontrakt med Rosenborg til desember 2011, så la oss vente og se, legger han til.I Rosenborg-miljøet venter de fleste at Annan forsvinner. Han vil selv videre i karrieren, noe klubben har stor forståelse for.Rosenborg vil ikke selge Annan billig, men på grunn av markedet er det lite trolig at det blir en ny norsk overgangsrekord. Med storklubber som United, Chelsea og Lyon interessert, kan nok imidlertid prisen presses noe opp. (©NTB)