Kunst- og antikvitetshandelen Kaare Berntsen gikk fra 50 millioner kroner i omsetning i 2008, til 15 millioner kroner i 2009, skriver Finansavisen.- 2009 var selvsagt et vanskelig år for alle som drev med kunst. For vår del benyttet vi fjoråret til å foreta en lenge planlagt omstruktureringsprosess, som bidro til å svekke inntektene og øke utgiftene ytterligere, sier daglig leder i Kaare Berntsen, Thomas Berntsen, til avisen.I forbindelse med flytting til nye lokaler i Munkedamsveien, hadde kundt- og antikvitetshandleren blant annet fire måneder uten salgslokaler.En av endringene som ble foretatt i fjor innebærer at Kaare Berntsen blir enda mer spisset mot markedet for norsk kunst fra 1850 og oppover.- Vi ønsker å fokusere enda mer på de områdene vi har best kompetanse på og like best å jobbe med, og det er norsk kunst og kulturarv, særlig Munch, forteller Berntsen. Kunst- og antikvitetshandelen fyller 80 år i år, og det skal feires med en omfattende salgsutstilling i oktober.