Svenske Anna Anka, nå aktuell med TV-serien Anna Anka søker assistent på norske skjermer, sier til sladrebladet Se og Hør at hun ikke er like begeistret over alle aspekter med sin kjendisstatus.Anka får nemlig en mengde e-post og meldinger hver dag, og ikke alle avsenderne nøyer seg med å sende rosende ord.- Når de sender bilder så vet man ikke om det faktisk er den personen eller om de later som om de er noen andre. Mange henger etter meg, du vet sex-gale mennesker som sender bilder av kjønnsorganene sine og sånt ekkelt, sier Anka.Men den svenske kvinnen er tapper, og mener dette er slikt som bare følger med når man er kjent.- Jeg tror det følger med kjendisstatusen. Det er alltid folk som kommer til å ha sånne etter seg. Man kommer ikke utenom det, ettersom folk er besatt på deg på en måte. Man må bare lære seg å balansere det for hvor langt man lar det gå og når man stopper det. Man vil jo heller ikke at de tar det ille opp og blir skadet fordi de er koko i hodet, sier Anka.