Hun løper sin trolig siste konkurranse før mesterskapet i Spania i svenske Karlstad torsdag. Det blir den andre konkurransen hennes etter skaden som ødela for henne i lag-EM i Bergen 20. juni.Da tråkket hun over og pådro seg en kraftig forstuing i ankelen på oppvarmingen før hekkløpet, men hun gjennomførte like med stil og løp inn til årsbeste med 13,87 sekunder. Etterpå fikk hun et skadeopphold på nesten 14 dager.- Jeg vil ikke snakke om skaden. Den har vi lagt bak oss nå. Det jeg kan slå fast er at Christina er frisk, og dersom hun ikke var 100 prosent kvitt skaden, ville jeg ikke tillatt at hun løp i Sverige torsdag, sier pappa og trener Petar Vukicevic til NTB.Korthekkløpet i Karlstad torsdag blir Christinas generalprøve før EM, for når hun har gjennomført 100 meteren i Sverige, er det ikke mer enn 15 dager til hun skal i aksjon i forsøket i EM, der hun absolutt er å regne som het norsk medaljekandidat.- Jeg synes det ser bra ut, for det er liten tvil om at Christina er bedre trent og forberedt enn noen gang før, men hun er avhengig av å få klaff og ha litt flaks for å lykkes i EM, sier Petar Vukicevic til NTB. (©NTB)