Skiutøver Vibeke Skofterud snakker i avisen VG tirsdag ut om hvordan de siste årene har vært for henne personlig.Skofterud har i løpet av denne tiden blant annet blitt vraket som utøver på det norske skilandslaget, men slo tilbake i OL i Vancpuver da hun var på laget som tok gull i stafetten.Skofterud, som har vært åpen om det faktum at hun har jentekjærester, skiller seg ut med sine tatoveringer og friske fraspark.- Jeg prøver å drite i hva andre sier. Men alle, selv de som nekter å innrømme det, tenker litt på hva andre sier. Jeg tenkte kanskje at ikke alle kom til å ta det med jentekjæreste like bra, sier Skofterud, som innrømmer at hun gruet seg litt til å fortelle foreldrene sine sannheten om in legning.Skiutøveren har også tidligere innrømmet at hun har et problematisk forhold til mat.- Jeg snakket ikke om vektproblemene mine for å være et godt forbilde eller spre trygghet for andre. Jeg gjorde det for meg selv, sier Skofterud.