Petter Northug imponerer ved pokerbordet under hovedturneringen i World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas, best kjent som poker-VM.Petter Northug er med 130.900 chip counts nummer 223 av 1.195. Litt mer overraskende er det at det av - Levanger, Netherlands.Ifølge Nettavisen avsluttet han spilledag 2A som sitt bords bestemann med 130.000 i sjetonger, "takket være flere særdeles dristige og velplasserte bløffer". Alle deltagerne startet med 30.000.- Petter er like god som menneske og pokerspiller som han er som skiløper, sier Thor Hansen, dobbelt verdensmester i poker, og ifølge nettavisen kjent som Gudfaren i det norske pokermiljøet.- Jeg er veldig imponert over Petter. Han spiller godt og svært aggressivt. Jeg tror rett og slett at han er fryktelig god i poker, sier han.Skulle Northug gå videre helt til finalen vil han imidlertid få en utfordring. Den går i november, samtidig med sesongens første skirenn på Beitostølen.