+ mer
Petter Solberg - Foto: Scanpix

Petter Solberg på pallen

Petter Solberg vant to av søndagens og tre av lørdagens fartsprøver.

Regjerende verdensmester Sebastien Loeb kjørte inn til seier i helgens Rally Bulgaria. Petter Solberg endte på tredjeplass.Loeb har ledet siden fredagens åpning. Franskmannen har vunnet fire av sju VM-runder denne sesongen, og økte følgelig sin ledelse sammenlagt. De fire beste førerne i Rally Bulgaria kjørte Citroën. Henning Solberg ble nummer ti.29,5 sekunder skilte fra Loeb til toer Daniel Sordo fra Spania. Petter Solberg var 36,3 sekunder bak vinnerbilen. Han vant to av søndagens fartsprøver.Totalt har Loeb 151 poeng. Sebastien Ogier, som ble firer i helgen, følger med 100. Finske Mikko Hirvonen har 86, mens Solberg ligger på femteplass med 78 poeng. Henning Solberg er på niendeplass med 25. (©NTB)
Motor