Stabæks profilerte styreleder Ingebrigt Steen Jensen var søndag vitne til at laget hans gikk på nok et tap, da Strømsgodset ble for sterke i fotballhallen i Bærum.Etter kampen blåste Steen Jensen ut til radiokanalen P4.- Det er et lag ute ære. Det er mangel på innsats, ære og ansvar. Det går faen skjæra meg ikke an. Jeg satt på tribunen og skammet meg, uttalte Steen Jensen.Etter å ha tenkt seg litt om ble imidlertid styreformannen flau over egne ord, og til TV 2 senere på kvelden sa han at han kom til å bruke mandagen til å unnskylde seg ovenfor Stabæk sine spillere.Hos dem falt nemlig Steen Jensen sine ord meget tungt.- Det er det dummest jeg har hørt. Bare tull, rett og slett, sa Veigar Pall Gunnarsson til VG etter kampen.Stabæk tapte 2-1 mot Strømsgodset. Hjemmelagets mål ble satt inn av Jan Tømmernes, mens Lasse Sætra og Mohammed Keita scoret for drammenserne.