Landslagsledelsen jobber med å hente Daniel Braaten som reserve. Landslaget trente mandag på Lillestrøm i forkant av onsdagens Ullevaal-møte med Frankrike. Carew var til undersøkelse i forbindelse med kneproblemene og trente derfor ikke.- Det er en mulighet for at han ikke vil være disponibel onsdag. Hvis han ikke kan starte, så kan det være at han er aktuell for benken, sier landslagstrener Egil «Drillo» Olsen.- Vi har undersøkt ham, og han har hevelse i det ene kneet og smertetilstand i det andre. Han er til MR-undersøkelse i dag, men vi får ikke svar før i morgen, sier landslagslege Thor Einar Andersen.John Carew står bokført med 22 mål på 84 landskamper.- Det jobbes med å hente inn Daniel Braaten som reserve, sier Drillo.Landslagsledelsen skal også gjøre en vurdering av om Mohammed «Moa» Abdellaoue er klar for 90 minutters spill. Han er litt sliten og har litt problemer under den ene foten. Ellers er det ingen kjente skadeproblemer i landslaget. (©NTB)