Innovativ motedesigner til Weekday

Den kjente svenske designeren, Diana Orving har laget en egen kleskolleksjon for motemerket, Weekday.

orving_weekday.jpg
Kultur

- Jeg har laget en kolleksjon basert det som føles som de viktigste elementene i min design. Det betyr at du finner draperte kjoler, kåpekjoler og tights i Weekday-kolleksjonen. I tillegg til at jeg har laget noen mer skreddersydde plagg som en kåpe og et par bukser, sier Diana Orving.Hun har jobbet som designer siden tenårene og startet karrieren med å selge håndlagete plagg i Stockholm. Hun blir hyllet for sin ukonvensjonelle design og tilnærming til skandinavisk mote, og i fjor ble hun tildelt det prestisjetunge stipendet under Stockholm Fashion Week.Hennes kreasjoner er preget av lag- på- lag og drapert stoffer, noe som resulterer i et kledd utseende. Orving sier selv at to av hennes største inspirasjonskilder er bevegelse og dans.Fra 26.august vil kolleksjonen være på plass i Weekdays forretninger.

Nyheter
Kultur