Juvelen på vei bort for 10 millioner kroner?

Etter ukevis med spekulasjoner og rykter ser det nå endelig ut til at Norges største spissjuvel for tiden får sin drømt oppfylt.

Vålerengenspiller Mohammed Abdellaoue også kalt Moa - Foto: Scanpix
Kultur

Vålerengens Mohammed Abdellaoue, med kallenavn Moa, skal nå endelig være på vei til Tyskland, skriver Nettavisen tirsdag.Oslo-laget skal etter sigende ha kommet til enighet med Bundesligaklubben Hannover og dermed kan Moa allerede i kveld komme til å bli vår neste utenlandsproff.Spissens personlige avtale med tyskerne er nemlig ikke ventet å ta særlig med tid å forhandle frem. Ingen i kretsen rundt Moa ønsker å kommentere overgangen på nåværende tidspunkt.Etter det HegnarOnline kjenner til skal det imidlertid eksistere en kontrakt mellom Moa og Vålerengen der førstnevnte kan forlate klubben dersom det kommer et bud på 10 millioner kroner eller mer.Tidligere sportsdirektør i klubben, Jan-Erik Aalbu, har imidlertid ytret at Moa ikke bør gå for mindre enn 30 millioner kroner.- Det er veldig vanskelig å si - dette beror jo blant annet på hvilken klubb han havner i - men at han skal forlate Vålerengen for mindre enn 30-35 millioner kroner har jeg vanskelig for å se, sa Aalbu i et intervju med HegnarOnline 5. august.Flere medier meldte tirsdag morgen at Hannover hadde droppet Moa og heller gikk for spissen Olivier Occean. Den tidligere LSK-angriperen gikk i sommer gratis til Kickers Offenbach.

Nyheter
Kultur