Etter å ha feid den regjerende svenske seriemesteren AIK av banen i runden før, skal Rosenborg opp til svenneprøve i den siste kvalifiseringsrunden til Champions League. I morgen venter Ståle Solbakkens FC København hjemme på Lerkendal.Vinneren kan kalle seg best i Norden.
Danske favoritterDobler pengene på Rosenborg
Bookmakerne holder danskene som favoritter til avansement.- Vi anser styrkeforholdet som 60-40 i favør København. Rosenborg er uslåelige hjemme i Norge, men har vist en del svakhetstegn defensivt i det siste og det vil de bli straffet knallhardt for av danskene, sier oddssetter André Nordberg i Betsafe.com.Konklusjonen er altså at Rosenborg vinner hjemme i morgen, men taper sammenlagt.Hjemmeseier i morgen gir 2,15-2,20 i odds hos Betsafe, Unibet og Nordicbet, mens borteseier gir 3,30-3,40. For avansement gir Nils Arne Eggens gutter rundt 2,00 i odds, mens du får rundt 1,70 for spill på København.