Kari Traa fikk 15 millioner

Kari Traa fikk 15,4 millioner for aksjene sine i selskapet som bærer kulekjørerens navn.

kari_traa_2.jpg
Kultur

I årsmeldingen til Kari Traas selskap Dspin oppgis det at kulekjørerens 28 prosent av aksjene i klesselskapet Kari Traa AS, som er fusjonert inn i Skigutane, er verdsatt til vel 15,4 millioner. Kari Traa AS blir dermed priset til 55 millioner, skriver Finansavisen.Traa får pengene utbetalt som aksjer i sportsutstyrskonsernet Tre60, hvor investor Kjetil Holta før sommeren ble majoritetseier for en hemmelig sum.Skigutane inngår i Tre60-konsernet, som sitter på merkenavn som Kari Traa, Bula, Vossatasser og Åsnes.Kjetil Holtas Active Brands har merker som Beerenberg, Rip Curl og Pilago.Traas Dspin hadde ved årsskiftet 19,4 millioner i egenkapital og en halv million i gjeld.

Nyheter
Kultur