Kaymer og Bubba Watson var begge elleve slag under par etter 72 hull og måtte ut i omspill. På tredje ekstrahull sikret seieren da han senket en kort bogeyputt.- Jeg kan ikke vinne noe som er større. Majorturneringene er de største turneringene vi spiller. Det er kult å se navnet mitt sammen med Jack Nicklaus, Arnold Palmer og de andre på trofeet. Det kommer til å ta en stund før jeg forstår hva som har skjedd, sa Kaymer.
To tyskere
Kaymer er kun den andre tyskeren som har vunnet en majortittel. Bernhard Langer gikk til topps i US Masters i 1985 og 1993.- Jeg håper jeg med denne seieren kan gjøre golf mer populært i Tyskland. Bernhard Langer inspirerte meg da jeg var en guttunge, og jeg håper at jeg kan inspirere tenåringer nå, fortalte 25-åringen.Rory McIlroy og Zach Johnson delte tredjeplassen. De var ett slag bak etter fire runder.Dustin Johnson så også ut til å bli med i omspillet, men han fikk en straff på to ekstraslag på 18. og siste hull søndag. Han endte dermed på delt femteplass.