På samme måte som både Jimmy Choo og Manolo Blahnik har fått kultstatus gjennom Sex- og singelliv, har Cosmo-drinkens popularitet vokst i takt med jentenes suksess på skjermen. Nå kommer Arcus med en ferdigmikset Cosmo på kartong.- Hysteriet rundt den siste Sex- og Singelliv-filmen viser at norske kvinner på ingen måte er lei av den glamorøse venninnegjengen fra New York, sier informasjonssjef Hege Ramseng hos Arcus.
Norges svar på Carrie BradshawDrinkklassiker
Samtidig som Cosmo nå blir å finne på kartong, kunne ikke Arcus motstå fristelsen til å finne ut av hvilke norske kjendiser som kan måle seg med firkløveret fra filmen.Det er programleder og designer Jenny Skavlan som kan smykke seg med den uoffisielle tittelen som Norges svar på Carrie Bradshaw. Skavlan slo blant annet skuespiller Pia Tjeltapå målstreken, og danket også ut Charlotte Thorstvedt og Marthe Krogh. Sexspaltist Kristin Spitznogle har tidligere uttalt at hun godt kunne tenke seg rollen som Norges Carrie, men det norske folk er ikke helt enig med den frittalende psykologen fra nord. Derimot kommer Spitznogle høyt opp over hvem nordmenn ser på som sin Samantha Jones. Hun havner på andreplass i Samantha-konkurransen, knepent bak Mia Gundersen.Venninnene Celina Midelfart og Siv Jensen deler mer enn ambisjoner - de havner også øverst på listen når Norges Miranda Hobbs skal kåres. Kosmetikkdronningen Celina får likevel noen få stemmer mer enn Siv, og får dermed rollen som den karrierejagende advokaten Miranda.Sangfuglen Tone Damlie Aaberge kåres til Norges svar den prektige Charlotte, tett etterfulgt av Pia Haraldsen.Før Carrie og gjengen tok Cosmo-poulariteten til nye høyder, var drinken kjent som den ultimate storbydrinken for jappene i San Francisco på 70-tallet.Historiene om "Cosmoens" opphav er mange og ubekreftede, men Cheryl Cook fra Miami sies å være drinkens opprinnelige skaper. Flere bartendere har bidratt til å perfeksjonere drinken opp gjennom årene, sist av stjernebartenderen Dale DeGroff på 90-tallet som tilførte garnering med appelsinskall.