Woods fikk sitt dårligste resultat på PGA-touren noensinne i WGC-turneringen sist helg, men torsdag åpnet han med en 71-runde. Han klarte en birdie på 18. hull, som gjorde at han endte ett slag under par. Totalt hadde verdenseneren fire birdier og tre bogeyer.-Jeg fikk en god start og følte at jeg kunne klare en runde på 60-tallet, men det skjedde ikke. Jeg bommet med et par slag, men det var fint å klare en birdie på siste hull og komme seg under par, sa Woods.-Jeg spilte for bra til ikke å komme under par. Det ville ha vært veldig skuffende og frustrerende hvis jeg endte på par slik som jeg spilte i dag, fortalte amerikaneren.Woods har hatt en tung sesong etter at han tok seg en lang pause fra golfbanen i kjølvannet av utroskapsskandalen som ble kjent i november i fjor.Tåke førte til at starten på årets PGA-mesterskap ble utsatt i tre timer, og åpningsrunden ble ikke ferdigspilt på grunn av mørke.Bubba Watson, Francesco Molinari, Matt Kuchar, Ernie Els og Nick Watney var best av spillerne som fikk fullført sin runde. De ligger fire slag under par.PGA-mesterskapet er årets fjerde og siste majorturnering. Woods har vunnet 14 majortitler i karrieren. Han jakter Jack Nicklaus' rekord på 18 majortitler. (©NTB)