Stabæk-laget kjemper mot nedrykk fra eliteserien. Laget ligger fire poeng over Hønefoss på kvalikplass. Nannskog har slitt mye med skader i år, og nå bekrefter fysioterapeut Tor Østhagen overfor TV 2 at han mister resten av sesongen.- Operasjon kan jeg i hvert fall bekrefte at det ikke blir. Men Daniel blir ute av spill i 3 til 6 måneder, sier Østhagen.MR-undersøkelsene viste et avrevet muskelfeste i lårmuskelen. Han har kontrakt ut 2011-sesongen, men skaden kan bety karriereslutt.- Nå blir det først ti dager hvor beinet hans må være helt i ro, og så starter vi med konservativ opptrening etter det. Vi må altså rehabilitere skaden, og så får vi se hvordan det går etter hvert, sier Østhagen.Nannskog sa onsdag at han måtte ta en vurdering av konsekvensene av fortsatt spill før han beslutter om han legger opp eller ikke. (©NTB)