Manchester United stakk av med sesongens første tittel da de slo regjerende serie- og FA-cupmester Chelsea i søndagens Community Shield-kamp på Wembley.United-ving Antonio Valencia var gjennom hele oppgjøret en stor trussel mot Chelseas forsvar. John Terry og i særdeleshet Ashley Cole fant aldri ut av hvordan de skulle stoppe den brennhete ecuadorianeren.Valencia scoret også kampens første mål etter at Paul Scholes utnyttet rommet bak en feilplassert Cole til fulle. Wayne Rooney mottok bakromspasningen og trakk med seg Terry ut på siden. Landslagsstopperen klarte ikke å stoppe innlegget fra England-kollegaen, og Valencia gjorde et perfekt løp inn bak ryggen på Cole, før han plasserte ballen over Henrique Hilario i Chelsea-målet.Den mexicanske nyervervelsen Javier Hernández doblet ledelsen for de røde fra Manchester i et kvarter igjen å spille. Unggutten kom inn for Wayne Rooney i pausen og tok vare på muligheten han ble servert fra Valencia på høyresiden. Selv om Hernandez scoret på klønete vis, med et snublende skudd som gikk via hans eget ansikt, smakte det nok godt med mål i hans første viktige kamp i United-trøya.Salomon Kalou fikk spenningen tilbake i oppgjøret da han etter 83 minutter satte inn en retur på et knallhardt skudd fra innbytter Daniel Sturridge. Chelsea presset for utligning etter dette, men maktet ikke å omsette overtaket i mål. Dimitar Berbatov lobbet inn 3-1 på overtid da londonernes forsvar igjen slet med å henge sammen. (©NTB)