Sammen med designspiren Ninette Bøhmer har Russedress AS designet russemote for neste års russ. Nå er det denim, myke stretchstoff og påsydde flagg, lapper og patcher som gjelder.- Russeklær har alltid vært trauste og uniformspreget, og selv om plaggene har utgangspunkt i 100 år gamle helnorske tradisjoner, betyr ikke det at man ikke kan gjøre de kulere og mer sexy. Det har rett og slett vært fantastisk gøy å være med på å endre de gamle russeklærne, sier designer Ninette Bøhmer.Hun har vært en av tre designere som har bidratt i den nye kolleksjonen.Bøhmer har blant annet designet nye jentebukser og en ny unisex-modell. Resten av kolleksjonen er designet av Knut Lyngstad og Knut Gresvig i Russedress.- Jeg fikk frie tøyler til å designe buksene slik jeg ville. Inspirasjonen har jeg hentet fra jeans og blandet med alt det nasjonalistiske russetradisjonen bygger på, sier Bøhmer.De nydesignede russeklærne vises på catwalken på Spikerboks i Nydalen fredag 20. august fra klokken 21.00.