Fire minutter tok det før Zlatan Ibrahimovic viste seg fram i landslagsdrakten igjen. Han scoret det første målet i en imponerende svensk seier.
Se alle målene fra kampen i bunn av denne artikkelen!
Skottland ble sendt hjem fra Sverige med 0-3 i bagasjen. Erik Hamréns landslag viste seg altså fram på flott vis på hjemmebane.- Hvis jeg skulle vært kritisk så kunne jeg sagt at vi skulle scoret ett mål til. Men jeg skal ikke være kritisk i kveld, sa en storfornøyd Hamrén.Zlatan gjorde comeback i kampen, etter å ha takket nei til landslagsspill. Onsdag fikk han hjelp av Rosenborg-spiller Mikael Lustig.Lustig slo nemlig en av mange gode bakromspasninger i forkant av 1-0-målet. Pontus Wernbloom fanget opp ballen og spilte den inn til Zlatan, som enkelt bredsidet den i nettet.Sverige imponerte sterkt i oppgjøret. Det høye presset som Hamrén krever av sine spillere forstyrret tydelig skottene. Samarbeidet mellom Zlatan, som gjorde 59 gode minutter, og Ola Toivonen fungerte også svært godt.Toivonen viste seg sammen med Lustig, Wernbloom og Emir Bajrani fram som en kvartett nye, unge spillere i startelleveren. Samtlige imponerte stort. Lustig gjorde som i RBK, for fram på raid etter raid på høyrekanten og ble nærmest en angrepsspiller han også.Bajrami fikk også en nettkjenning etter 39 minutter. Han måtte prøve seg to ganger, og forsøk nummer to gikk rett i krysset. Etter hvilen la Toivonen på til 3-0.Hamréns landslag går dermed inn i EM-kvaliken med høy selvtillit. (©NTB)