Bjarne Riis satser på Brian Vandborg igjen

Bjarne Riis henter Brian Vandborg tilbake fra Liquigas etter at flere av hans danske ryttere har valgt å gå til andre lag.

Foto: Scanpix

Vandborg kjørte for Riis i tre sesonger fram til 2007, men så fikk han ingen ny kontrakt. Nå er det glemt, og den danske rytteren blir tatt i mot med åpne armer av Bjarne Riis og Saxo Bank-laget.- Vi vet hva Vandborg står for. Han har utviklet seg i løpet av den tiden han har kjørt i Italia. Han vil passe godt inn på laget vårt, sier Bjarne Riis i en kommentar.- Da jeg fikk tilbudet fra Bjarne Riis brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Nå kommer jeg til et av de beste og mest profesjonelle lagene i internasjonal sykkelsport, sier Brian Vandborg i en kommentar.Etter denne sesongen mister Riis tre av sine danske ryttere. Det gjelder Matti Breschel, Jakob Fuglsang og Anders Lund.