Brutalt angrep på italiensk keeper

Søndagens bortekamp mot Alessandria fikk langt verre konsekvenser enn 0-2-tap for Gubbios Eugenio Lamanna. Keeperen ble angrepet med flasker og kniver av motstandernes fans.

Fotballkeeper i aksjon - Foto: Scanpix
Kultur

Italiensk fotball ble rystet av nok en skandale da en gruppe Alessandria-supportere angrep Gubbios 21-årige keeper etter serie C1A-kampen mellom lagene søndag.Gjerningsmennene slo først ned keeperen, for så å gå løs på ham med flasker og kniver. Lamanna ble etter hvert fraktet til sykehus med brukket nese og kuttskader i ansiktet.Politiet har pågrepet tre personer som er siktet for å ha utført ugjerningen. Mennene skal også ha gått til angrep på keeperens foreldre, hvorpå hans far også måtte til legevakten.- De angrep oss uten grunn, sa en rystet Lamanna etter hendelsen.Han fikk søndag kveld besøk av Alessandrias trener Marcello Marcellini på sykehuset.- Det som har skjedd her har ingenting med fotball å gjøre, sa Marcellini.Lamanna er i Gubbio på utlån fra Serie A-klubben Genoa. Klubbene vil vurdere hvorvidt de skal forfølge gjerningsmennene rettslig, samt om de skal levere en protest til Det italienske fotballforbundet, ifølge avisa Gazzetta dello Sport.

Nyheter
Kultur