Har solgt en halv million bøker i Norge

Cecilia Samartin har tatt bok-Norge med storm. Nå er hun aktuell med to nye titler, og magien vil ingen ende ta.

Cecilie_Samartin.jpg
Kultur

Hun er forfatterinnen bak suksessbøker som "Drømmehjerte" og "Senor Peregrino", men cubanske Cecilia Samartin gir seg ikke der.Denne høsten kommer hun med to nye boktitler som du kan glede deg til, Mofongo og Mofongo - Mat for sjelen.- Boken handler om drømmer og det å få himmelen til å eksistere på jorden, forteller Cecilia i et intervju med Moss Avis."Det er magi vi skaper, ikke sant, abuela?""Nå ja, det er avgjort en måte å se det på," svarte hun tankefult."Eller kanskje det er magien som skaper oss."Samartin stopper ikke med kun én bok, men kommer med to. Mens boken "Mofongo" skal gi deg en drømmeverden, skal "Mofongo, mat for sjelen" gi deg en himmels matopplevelse.- Jeg er veldig opptatt av mat, og ønsker å spre familieoppskriftene fra mitt gamle hjemland Cuba videre. Derfor håper jeg at folk får inspirasjon til å lage mat, og til å samle familien. Det er det som er meningen, sier Samartin.

Nyheter
Kultur