Kan Norge ta rotta på Portugal?

Bookmakerne tror Drillo vil slite med å legge Portugal til listen over store skalper. Dermed kan det være penger å hente på norsk seier.

Landslaget i fotball - Foto: Scanpix

Norge fikk en kjempestart på EM-kvalifiseringen med seier på Island, samtidig som Portugal skuslet vekk topoeng hjemme mot Kypros. I kveld tar Drillos imot Portugal på Ullevaal, og med en ny seier stiger Norges sluttspillsjanser markert.Men bookmakerne tror på en tøff aften for de norske fargene, selv om Portugal mangler både sin trener Carlos Quieroz og kapteinen Cristiano Ronaldo. Norge er også uten én av sine største stjerner, etter at John Arne Riise røk ut med hjernerystelse på gårsdagens trening.- Portugal brenner sikkert av revansjelyst etter det svake resultatet mot Kypros, og har flere gode spillere enn Ronaldo, så det føles naturlig med borteseier som et utgangspunkt. Men dette er en kamp som kan ende på alle måter, sier oddssetter Andre Nordberg i Betsafe.I tillegg til Betsafe har vi sjekket oddsen hos Unibet, Nordicbet og Ladbrokes. Borteseier gir 2,30-2,40 i odds, norsk triumf 2,85-3,15, mens uanvgjort gir 3,15-3,20 ganger innsatsen tilbake. Betsafe gir høyest odds på norsk seier, Nordicbet lavest.