Kaos i fotball-laget fra Portugal?

Portugals fungerende landslagssjef Agostinho Oliveira avviser at det er kaos i laget etter 4-4 mot Kypros i helgen.

- Nei, nei. Kaoset er omkring oss. I troppen er det god stemning blant gode spillere, sier mannen som leder laget mens landslagssjef Carlos Queiroz er utestengt for utilbørlig oppførsel mot dopingkontrollører.Oliveira møtte pressen etter en lekbetont treningsøkt på Ullevaal stadion mandag, og fikk flere spørsmål om Queiroz. Blant annet om den tidligere Real Madrid-treneren og Manchester United-assistenten vil ringe ham med instrukser under kampen.- Jeg har sagt dette mange ganger. Jeg er trener nå, og du ser jeg er på linjen i 90 minutter. Jeg har ikke tid til å snakke i telefon da, og jeg har heller ingen telefon med meg, svarte Oliveira, før Portugals pressesjef brøt inn.- Svaret er nei, sa han kort.Også midtstopper Bruno Alves, som møtte pressen noen minutter før Oliveira, fikk spørsmål om savnet av Queiroz.- Jeg trenger ikke å kommentere det. Det spørsmålet er ikke for spillerne, sa han.Oliveira var klar på at han venter en stilkollisjon i tirsdagens kamp.- Det er to veldig ulike måter å spille fotball. Dere liker hurtige kontringer, og slår tidlig og langt opp på spissen. Vår fotball er veldig, veldig annerledes. Men jeg respekterer Norge, som har et sterkt lag. Likevel tror jeg på seier, sa han.Hans vurdering av de viktigste norske spillerne sier også noe om portugisernes syn på norsk fotball.