Mener Rosenborg har prestert over evne

Nils Arne Eggen mener Rosenborg-laget har spilt over evne i lang tid - også før han tok over som midlertidig trener.

Nils Arne Eggen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
Kultur

Det skriver Adresseavisen.Laget er ubeseiret i eliteserien, men mislyktes i mesterligakvalifiseringen og tapte også den første kampen mot Leverkusen i europaligaen. I tillegg ble det tap mot 1.-divisjonslaget Follo i NM-semifinalen, mens Vålerenga har knappet innpå to poeng i gullkampen.Rade Prica sa at han underveis i kampen mot Strømsgodset søndag var redd for å tape, men Eggen mener Prica og co. ikke har noen grunn til å tenke i slike baner.Tøft kampprogram- Ut fra motstanderne vi har hatt, og særlig med det kampprogrammet vi har vært gjennom, mener jeg at vi har overprestert i år, sier han til Adresseavisen.Eggen begrunner det blant annet med at Steffen Iversen og Rade Prica har vært mye skadd og har spilt lite sammen. Heller ikke sommerens overgangsvindu ikke gikk i den favør Eggen ønsket.- Rosenborg har overprestert hele veien. Også mens Erik Hamrén var trener, sier han.

Nyheter
Kultur