Naken-Britney anmeldt for sex-trakassering

Selv knallharde livvakter kan ha sarte sjeler som ikke tåler nakenhet fra en superstjerne.

Britney Spears - Foto: Scanpix
Kultur

Britney Spears er anmeldt for seksuell trakassering av en tidligere livvakt. Han krever erstatning fordi popstjernen angivelig viste seg naken for ham gjentatte ganger.Eks-livvakt Fernando Flores hevder dessuten at han har fått emosjonelle problemer fordi han måtte se på at Spears hadde voldsomme krangler med kjæresten sin samtidig som barna hennes var til stede.I tillegg til at popstjernen viste seg fram naken, skal hun ha utført diverse seksuelle handlinger mens Flores så på. Eks-livvakten hevder videre at sikkerhetsselskapet hvor han var ansatt, ikke tok klagene hans alvorlig.I stedet følte Flores at han ble latterliggjort da han fortalte sjefene sine om hvordan Spears forulempet ham.Den tidligere livvakten overleverte anmeldelsen og erstatningskravet til en domstol i Los Angeles onsdag. Spears' advokat har så langt ikke kommentert saken. (©NTB)

Nyheter
Kultur