Nytt designsamarbeid for H&M

H&M har tidligere samarbeidet med blant annet Stella McCartney, Karl Lagerfeld og Sonia Rykiel. I høst står et nytt motehus for tur.

Det Paris-baserte designermerket Lanvin er det neste motehuset som samarbeider med H&M.Allerede 23. november kommer kolleksjonen, skapt av sjefsdesigner i Lanvin Alber Elbaz og herrekolleksjonsdesigner Lucas Ossendrijver, i butikkene.- Vi er lykkelige for Lanvins kolleksjon for H&M, og dette er et spennende øyeblikk. Lanvin vil bringe lukseriøs fransk tradisjon, som samtidig er moderne og leken, til H&M, sier sjefsdesigner i H&M, Margareta van den Bosch, i en kommentar- Det er på mange måter en Lanvin-kolleksjon med deres snitt, samt mye fokus på form og detaljer for både kvinner og menn. Lanseringen i november kommer til å være full av vidunderlige overraskelser, forteller hun.Også Elbaz virker fornøyd med samarbeidet.- Dette har vært en eksepsjonell opplevelse - hvor to bedrifter i motsatte poler kan samarbeide fordi vi deler den samme filosofien om å bringe glede og skjønnhet til menn og kvinner over hele verden, forteller sjefsdesigneren.Kolleksjonen skal for første gang vises den 2. november, tre uker før den kommer i butikkene. Presentasjonen vil være litt utenom det vanlige, da H&M har laget en egen film for kolleksjonen. Denne vil bli tilgjengelig for alle på kleskjedens hjemmesider.