Premier League-drøm knust for norsk back

I helgen dummet han seg kraftig ut i kamp mot Hønefoss. Tirsdag fikk unggutten Premier League-drømmen knust - i denne omgang.

Fotballtakling - Foto: Scanpix

Aalesunds Jonathan Parr var tirsdag aktuell for Premier League-klubben Blackpool, skriver smp.no.Den nyopprykkede engelske klubben henvendte seg til Aalesund i håp om å leie Parr, men fikk blankt avslag fra oransjetrøyene.- Jeg kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra en Premier League-klubb. Men pakken de kunne tilby er ikke i nærheten av det vi kan akseptere, sier klubbdirektør Henrik Hoff.Parr spiller på det norske U21-landslaget og har også tidligere vært i søkelyset til både norske og utenlandske klubber.Venstrebacken hadde dog ingen god dag da Aalesund i helgen tapte 1-3 hjemme for Hønefoss. Spilleren gjorde flere tabber og hadde blant annet en inngripen som førte til mål for motstanderen.