Sonjas strandkant-suksess

Sonja Lee har gjort Villa Malla til en stor suksess. Selv tror hun det skyldes at det å være raus og inkluderende har hatt en god effekt.

sonja_lee.jpg

- Om jeg jobber i strandkanten i Filtvet eller midt i Notting Hill har ingenting å si, forteller Sonja Lee til Finansavisen torsdag.Lee har jobbet på moteriktige restauranter i utalndet, og sist gang hun pakket sammen kokkeredskapene forlot hun in-restauranten Magma i Bygdøy Allé til fordel for Villa Malla i Hurumland.- Min arbeidshverdag er akkurat den samme. Det er like viktig å være fokusert og engasjert når man serverer herr og fru hansen her i Hurum som når man serverer kjendiser i London, forklarer hun.I fjor omsatte restauranten for 12 milloner kroner. Selskapet satt igjen med 1,3 millioner etter skatt. Lee er fornøyd med resultatet og er sikker på at Villa Malla fortsatt har et stort potensial.Hoveddelen av inntektene skyldes mat, dette til tross for at restauranten verken har drikke- eller spiseplikt.- Vi har oppdaget at det å være raus og inkluderende har god effekt forteller Lee. Hos dem er det ingen kjøpstvang.- Det er ingen "hokus pokus" på noen måte. Det handler kun om en god holdning, en hyggelig atmosfære og forhåpentligvis en opplevelse utenom det vanlige.Villa Malla har hatt mellom 60.- 80.000 besøkende hittil i år og denne vintersesongen vil det trolig bli flere. Lee har nemlig bestemt seg for å utvide sesongen i år for første gang siden 2007, og kommer til å servere julemat.- November og desember kommer til å være en miks av norsk og internasjonal julemat. Det blir spennende og utfordrende å se hvordan det blir tatt imot, sier Lee.