Stor billettpågang for FCK

FC Københavns planer om å selge billetter til sine tre mesterligakamper som en pakke, har ikke lagt en demper på interessen. 144.000 personer har så langt ønsket én av de 9000 billettpakkene.

Ståle Solbakken - Foto: Scanpix

Ståle Solbakken og FC København tar i høst imot Barcelona, Panathinaikos og Rubin Kazan hjemme i Parken. Arenaen tar drøyt 40.000 tilskuere, og klubben har åpnet for at 9000 billetter til hver kamp selges som pakker.Prisen for å få med seg tre kamper av Europas største turnering er 1145 kroner. Fredag formiddag hadde klubben fått ønsker om 144.000 billettpakker, fra i alt 34.000 forskjellige personer.De resterende drøyt 30.000 billettene går til tilskuere med sesongkort, sponsorer og bortelagets tilskuere. Dermed ser det ikke til at FCK får problemer med å fylle opp Parken når mesterligaen sparkes i gang.FC København åpner hjemme mot Rubin Kazan 14. september.