Annan ber Muri om unnskyldning

- Anthony Annan må jobbe videre med å ikke la seg provosere på banen, sier Erik Hoftun.

Ghana og Rosenborgs Anthony Annan. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Kultur

Sportsjef Erik Hoftun i RBK sier til HegnarOnline at de har hatt en lengre prat med Anthony Annan etter søndagens episode, der han tok rumpegrep og balletak, på Vålerengas Andre Muri. Visstnok for å holde seg på bena.- Vi ønsker ikke at våre spillere skal assosieres med denne type opptreden og Annan må jobbe videre med å ikke la seg provosere på banen, sier Hoftun til HegnarOnline.Hoftun sier også at Annan har bedt Muri om unnskyldning.Rune Pedersen, dommersjefen i Norges Fotballforbund, sier til Adresseavisen at han mener Rosenborg bør ta avstand fra Anthony Annans oppførsel, og det er det Hoftun i praksis nå har gjort.

Nyheter
Kultur