Brian Holm tror Riis vil overleve

Brian Holm, sportsdirektøren i HTC-Columbia, er overbevist om at Bjarne Riis vil overleve, selv om Contador blir dopingdømt.

Kultur

Men dansken skjønner ikke hva Alberto Contador har tenkt på den siste måneden, og han synes det er mer enn merkelig at spanjolen ikke har underrettet Bjarne Riis om den positive dopingprøven han har avlagt.- Contador skrev kontrakt med Bjarne Riis i begynnelsen av august. Tre uker senere fikk han vite at han hadde avlagt en positiv dopingprøve på stoffet clenbuterol, men han har ikke fortalt det til den nye sportsdirektøren sin. Det er helt utrolig, for Riis var jo i ferd med å bygge opp et lag rundt sine nye stjerne, sier Holm til Ekstra Bladet.Han sier at Contador i alle fall ikke har spilt med åpne kort overfor Riis i denne saken, men selv om Contador skulle ryke på en langt utestengelse, så er Brian Holm helt sikker på at Bjarne Riis kommer til å overleve som direktør i internasjonal sykling.

Nyheter
Kultur