En ny, norsk fotballsesong nærmer seg slutten, og snart skal Kniksen-prisen deles ut til spillerne og trenerne som har utmerket seg mest positivt.
- Lindegaard og "Moa" bankersArtikkelen fortsetter under bildet.Hvilken trener har vært best?Artikkelen fortsetter under bildet.
Bookmakeren Betsafe.com har vurdert de nominerte, og mener det er plankjekjøring å plukke ut de beste spillerne i hver lagdel.- Anders Lindegaard, Vadim Demidov, Anthony Annan og Mohammed Abdellaoue fortjener disse prisene, og vi er skråsikre på at de får dem også, sier oddssetter Geir Magne Gjersvoll, som kjører vinnerodds så lave som 1,15 på Lindegaard og "Moa".Aalesund-keeperen Lindegaards nærmeste utfordrer, Moldes Espen Bugge Pettersen, er satt opp med 6,00 i vinnerodds, mens du får 12 ganger innsatsen tilbake om Rosenborg-keeper Daniel Örlund skulle ta Kniksen-prisen hjem.Bundesliga-proff "Moa" er enda klarere favoritt i spissklassen, og Branns Erik Huseklepp og Rosenborgs Steffen Iversen gir hhv. 7,00 og 9,00 i vinnerodds. Rosenborg-duoen Demidov og Annan har begge fått beskjedne 1,35 i vinnerodds. Demidovs utfordrere, Vålerengas André Muri og Tromsøs Tom Høgli, har fått hhv. 5,25 og 5,50. Annans utfordrere, lagkameraten Markus Henriksen og Branns Petter Vaagan Moen, gir deg hhv. 4,75 og 6,00 ganger pengene om de skulle gå av med seieren.Kampen om å bli årets trener mener bookmakeren er den mest åpne. FK Haugesunds Jostein Grindhaug regnes som favoritten.- Martin Andresen har gjort det strålende med Vålerenga, men Jostein Grindhaug har fått sitt Haugesund til å prestere over alle forventninger. Å slåss om medaljer som nyopprykket er en fantastisk prestasjon, sier oddssetter Gjersvoll.Grindhaug er satt opp med 1,70 i vinnerodds, mens Andresen og Ronny Deila gir hhv. 2,40 og 9,00 ganger innsatsen tilbake.