De har herjet i Tippeligaen i år

Bookmaker er skråsikker på hvilke spillere som tar pokalene hjem. Derfor er det penger å hente for deg om bookmakeren tar feil.

Fotballspiller Mohammed Abdellaoue, også kalt Moa

En ny, norsk fotballsesong nærmer seg slutten, og snart skal Kniksen-prisen deles ut til spillerne og trenerne som har utmerket seg mest positivt.- Lindegaard og "Moa" bankers Bookmakeren Betsafe.com har vurdert de nominerte, og mener det er plankjekjøring å plukke ut de beste spillerne i hver lagdel.- Anders Lindegaard, Vadim Demidov, Anthony Annan og Mohammed Abdellaoue fortjener disse prisene, og vi er skråsikre på at de får dem også, sier oddssetter Geir Magne Gjersvoll, som kjører vinnerodds så lave som 1,15 på Lindegaard og "Moa".Artikkelen fortsetter under bildet.Aalesund-keeperen Lindegaards nærmeste utfordrer, Moldes Espen Bugge Pettersen, er satt opp med 6,00 i vinnerodds, mens du får 12 ganger innsatsen tilbake om Rosenborg-keeper Daniel Örlund skulle ta Kniksen-prisen hjem.Bundesliga-proff "Moa" er enda klarere favoritt i spissklassen, og Branns Erik Huseklepp og Rosenborgs Steffen Iversen gir hhv. 7,00 og 9,00 i vinnerodds.Hvilken trener har vært best? Rosenborg-duoen Demidov og Annan har begge fått beskjedne 1,35 i vinnerodds. Demidovs utfordrere, Vålerengas André Muri og Tromsøs Tom Høgli, har fått hhv. 5,25 og 5,50. Annans utfordrere, lagkameraten Markus Henriksen og Branns Petter Vaagan Moen, gir deg hhv. 4,75 og 6,00 ganger pengene om de skulle gå av med seieren.Artikkelen fortsetter under bildet.Kampen om å bli årets trener mener bookmakeren er den mest åpne. FK Haugesunds Jostein Grindhaug regnes som favoritten.- Martin Andresen har gjort det strålende med Vålerenga, men Jostein Grindhaug har fått sitt Haugesund til å prestere over alle forventninger. Å slåss om medaljer som nyopprykket er en fantastisk prestasjon, sier oddssetter Gjersvoll.Grindhaug er satt opp med 1,70 i vinnerodds, mens Andresen og Ronny Deila gir hhv. 2,40 og 9,00 ganger innsatsen tilbake.