Mange spillere har kommet inn - og gått ut - av Manchester United i de 24 årene Sir Alex Ferguson har vært manager.Og det er noen salg han angrer mer på enn andre.Til Uniteds offisielle hjemmeside sa Ferguson før gårsdagens kamp mot Stoke at han fortsatt spør seg hvorfor han solgte den høyreiste midtstopperen Ryan Shawcross til nettopp Stoke i januar 2008. 23-åringen er i dag kaptein for "The Potters".- Jeg spør meg selv - om og om igjen - om hvorfor jeg solgte ham. (...) Han er en god gutt, og det var synd han var her samtidig som talentfulle Cathcart (Craig, nå i Blackpool, journ anm), Piqué (Gerard, nå i Barcelona, journ. anm) og (Jonny) Evans. Da ble det vanskelig for meg å garantere han en plass i førsteelleveren, forklarte 68-åringen.- Men etter at Piqué dro, og skader gjorde at vi bestemte oss for å selge Cathcart, sitter vi bare igjen med Jonny Evans. Hadde Shawcross blitt, hadde han trolig fått spilletid, la han til overfor manutd.com.United vant for øvrig bortekampen mot Shawcross og Stoke med 2-1.