Ditlev-Simonsen jakter på nye hoder

- Det er tegn til bedring i markedet, sier adm. direktør i JKL, Cecilie Ditlev-Simonsen.

ditlev-simonsen.jpg
Kultur

JKL har i dag 16 medarbeidere i Norge. Fire nye er nå ansatt, og PR- og kommunikasjonsbyrået håper å få inn ytterligere fem til ti medarbeidere i løpet av det neste halvåret, skriver Finansavisen.- Det er tegn til bedring i markedet, og vi har fått inn flere store oppdragsgivere den siste tiden. Hvis jeg skal peke ut områder som viser bedring, vil jeg nevne myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon, sier adm. direktør Cecilie Ditlev-Simonsen i JKL, ifølge avisen.- Det er beintøff konkurranse, men vi opplever at hardt salgsarbeid gir resultater. Etterspørselen etter rådgivere med erfaring fra næringslivet øker. De forstår kundenes utfordringer på en annen måte. Vi leter derfor etter rådgivere med erfaring fra «virkeligheten», fortsetter hun.Ifølge Finansavisen opplevde JKL Group - som omfatter JKL og MS&L - svikt i både omsetning (8,5 prosent) og resultat i fjor, men Ditlev-Simonsen hevder at JKL alene opplevde vekst både på topp- og bunnlinje.- Den positive utviklingen har fortsatt. JKL vil avslutte 2010 med solid vekst, sier hun.

Nyheter
Kultur