Erik Hamréns Sverige-eksamen

Erik Hamrén har fått en silkestart som svensk landslagssjef. Tirsdag kan det bli tøffe tak mot Nederland borte.

Erik Hamrèn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Kultur

Den tidligere Rosenborg-sjefen står foran sin største oppgave.- Ved en kamp som dette, trenger man ikke «peppe» spillerne så mye. Det gjelder heller å få ned spenningsnivået, sier Hamrén.Sverige har vunnet sine to første kamper mens Nederland har full pott på sine tre. Hamrén kan velge blant sine 19 uttatte spillere. Den store stjernen, Zlatan Ibrahimovic, er nøkkelmannen.- Det laget som gjør færrest feil vil vinne. Vi er her for å vinne. De som ikke tror på seier, er ikke velkomne, sier «Ibra».- Jeg behøver ikke å advare vårt forsvar om Zlatan. Vi vet alle hva han kan. Det vanskelige med ham, er at han er så uberegnelig. Man vet aldri hva han kan finne på, sier Wesley SneijderNederland tapte VM-finalen mot Spania i sommer. (©NTB)

Nyheter
Kultur