Johnsen bestemte seg forrige uke for å sette punktum for Japan-oppholdet ved endt sesong. Selv anslår den tidligere landslagsspissen at det er 90 prosent mulighet for at han spiller for Odd neste år, skriver varden.no.- Ikke mer Japan. Jeg orker ikke bytte klubb. Vi flytter hjem når sesongen avsluttes, sier 36-åringen til nettavisen.I 2006 ble Johnsen solgt fra Rosenborg til Nagoya Grampus Eight. Det siste året har han spilt for Shimizu S-Pulse, men trivselen har ikke vært på topp.- De siste fire årene har jeg ikke hatt et særlig sosialt liv. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem. Hvis vi ikke kommer til cupfinalen, som spilles 1. januar, så flytter vi hjem rett etter serieslutt (5. desember), sier Johnsen.Johnsen håper han blir tatt imot av åpne Odd-hender når han returnerer til Norge.- Jeg har snakket med Dag-Eilev Fagermo og regner med å høre fra ledelsen. Jeg tror vi blir enige om en avtale. Og er jeg ikke god nok, så legger jeg opp. Dere skal slippe å se en stiv stokk på stadion. Men jeg tror fremdeles jeg holder nivået, sier han. (©NTB)