I en bransje som tradisjonelt har hatt relativt lav kundetilfredshet, så skiller Altibox seg ut og kan vise til en vesentlig bedre kundetilfredshet enn de øvrige bredbåndstilbyderne. Det viser Nordens største uavhengige kundetilfredshetsstudie av telekombransjen fra EPSI.- Selv om kundene til Altibox har betydelig høyere forventninger til sin leverandør, så klarer også Altibox å levere en vesentlig bedre service og produktkvalitet enn bransjen forøvrig, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Norge i en melding.
Altibox utmerker seg i sin bransje, og kan vise til en tilfredshet og lojalitet som er langt over bransjegjennomsnittet med en score på henholdvis 71 og 75 på en skala fra 0 til 100. Ifølge EPSI er 75-100 poeng høyt, 60-75 gjennomsnittelig.Telenor kan vise til en signifikant fremgang i forhold til året før, mens NextGenTel faller tilbake.En tilsvarende måling er gjennomført blant Digital TV-tilbyderne, og den studien viser også at Altibox har de mest tilfredse kundene i denne bransjen med en score på 68, og med et slikt resultat så hevder de seg også helt i toppen på nordisk basis.- Omdømme og merkevaren til Altibox står sterkt, noe som også er en vesentlig årsak til at de skiller seg såpass markant ut, sier Høst i meldingen.