I november i 2009 kom sjokknyheten om at golfsportens store yndling, den høyt respekterte og tilsynelatende ordentlige Tiger Woods hadde svin på skogen - mange svin.I månedene som fulgte falt det ene skjelettet etter den andre ut av Woods sine skap, og resten av historien kjenner vi.Woods sin kone Elin Nordegren pakket etter hvert sine saker og forlot ektemannen, som måtte ta pause fra golfsporten og tilbringe tid på et senter for sex-avhengige.Nå skal det selvsagt skrives bok om det hele, og bak prosjektet står en av Tiger Woods påståtte elskerinner, den tidligere playboymodellen og eskortedamen Loredana Jolie.Hun mener Elin Nordegren kun var sammen med Tiger Woods på grunn av pengene hans.- Det var tydelig at de ikke hadde et særlig nært forhold, for om jeg var i huset hans, hvor i helvete var hun da? Om jeg hadde en mann, ville jeg sørget for å vite hvem som kom inn i huset mitt. På dette tidspunktet begynte jeg å skjønne at det var mer eller mindre på grunn av finansielle årsaker de var gift - hun var sammen med ham for pengenes skyld, påstår Jolie ifølge den engelske avisen Daily Mail.Boken har fått navnet The Real Diary: Lessons from the Good Time Girl to Champion og kommer i butikken om kort tid.