I denne monster-doningen har Gamst hatt sex

Landslagsspilleren scorer på banen og scorer i sin egen bil. Sjekk i hvilken monsterdoning, med 580 hestekrefter, Morten Gamst Pedersen har kost seg.

Fotballspiller Morten Gamst Pedersen - Foto: Scanpix
Kultur

Landslagsspiller Morten Gamst Pedersen sier til den nye mannebladet Alfa at han har kost seg både foran og bak i sin Audi RS V10 Spyder.Ja, faktisk har han hatt seg både i forsete og i baksete. I tillegg har det også blitt oralsex på karen som til vanlig spiller i Blackburn i Premier League.- Jeg tror vel egentlig alle som har lappen har hatt det litt koselig i bilen, sier Gamst Pedersen.Gamst kjøpte bilen i mai og betalte da 1,2 millioner kroner for herligheten. Norsk prislapp er 2,8 millioner.Bilen har en 5,2 liters V10-motor med 580 hestekrefter.- Jeg synes den er sexy, sa Gamst da kjøpet var unnagjort.

Nyheter
Kultur