Søndag kveld tok fotballspilleren seg greit av en av eliteseriens mest robuste spillere. Alkoholen som ble inntatt etter kampen ble imidlertid for mye for Vikings Jørgen Horn.Etter 1-3-tapet for Aalesund, der han spilte ok og stort sett tuktet giganten Tor Hogne Aarøy i luften, bar det nemlig ut på byen for forsvarsspilleren. Der skal han nok en gang ha dummet seg ut.I slutten av august i år havnet Horn på glattcelle etter å ha drukket for mye på byen, og den bragden gjentok han natt til mandag.- Jeg har ingen kommentar til noe som helst, sier Jørgen Horn til Aftenbladet.no mandag formiddag.Horn fikk med nød og neppe fortsette i klubben etter forrige fengselsbesøk. Viking er trolig ikke like vennlige etter gang nummer to i kasjotten.- Jeg har bommet kraftig, det angrer jeg veldig på. At Viking har gitt meg en ny sjanse er jeg svært takknemlig for, sa Horn etter at Viking bestemte seg for å gi spilleren en ny sjanse etter forrige hendelse.