Kun syltynn teori holder liv i eliteseriehåpet to serierunder før slutt. Hedmarkingene har fem poeng opp til Hønefoss på kvalifiseringsplass, og må ha full pott i kampene mot Rosenborg (hjemme) og Viking (borte). Samtidig er laget fra de dype skoger avhengig av at Hønefoss feiler i innspurten.- I denne kampen er vi rett og slett ikke smart nok. Vi er ofte i for dårlig balanse og ble kontret i senk. Vi fortjente ikke noe poeng, sa innbytter Kai Risholt.Kongsvinger har hatt en tung sesong med store økonomiske problemer etter comebacket til eliteserien. På de siste fem kampene er det blitt ett usselt poeng for Tony Gustavssons elever. Gjestene viste heller ikke eliteserietakter i Bergen, mot et Brann-lag som sikret seg ny kontrakt gjennom helgens Hønefoss-tap.Rune Skarsfjord ville ikke si noe om sin eventuelle framtid i Brann, men virker å være kandidatene til å lede klubben også neste sesong.Om kampen sa nordlendingen:- Vi fikk en fin start og viste at vi ville kampen. Vi burde ha punktert kampen tidligere, sa Skarsfjord.