Liverpool flakset i Nederland

Var heldige som unngikk tap mot lille Utrecht.

Liverpools Steven Gerrard (midten) feirer med Fernando Torres (venstre) og Lucas Leiva (helt til høyre)- Foto: REUTERS/Philippe Laurenson (FRANCE) / SCANPIX
Kultur

Liverpool måtte nøye seg med uavgjort 0-0 borte mot Utrecht i europaligaen torsdag.Liverpool åpnet optimistisk, men allerede etter 10 minutters spill mistet de piffen og oppfinnsomheten i det offensive spillet. Fernando Torres spilte ensom spiss på topp og fikk lite eller ingen hjelp.Gjestene var dessuten heldige som slapp unna baklengs. Dries Mertens gode forsøk ble mesterlig reddet av Pepe Reina mot slutten av 1.-omgang.Etter hvilen reddet Raúl Meireles en ball på streken etter at Reina hadde misset ute i feltet på en corner.Torres kunne også blitt matchvinner i annenomgang, men da var det Michel Vorm i hjemmemålet som reddet forsøket.- Jeg er fornøyd med det ene poenget. Vi viste det ville bli en vanskelig kamp. Det var ingen kjedelig 0-0-kamp. Utrecht gjorde det bra og vi fikk se et bra lag, sa Liverpool-manager Roy Hodgson høflig på pressekonferansen etter kampen.I den andre kampen spilte Napoli og Steaua Bucuresti 3-3 etter at rumenerne hadde tatt ledelsen 3-0.Liverpool topper gruppen med fire poeng. Napoli og Utrecht har begge to poeng, mens Steaua Bucuresti har ett. (©NTB)

Nyheter
Kultur