Liverpool-salget verd 2,8 milliarder kroner

Styret i Liverpool har godkjent salget av klubben til amerikanske New England Sports Venture for 300 millioner pund.

Liverpools Steven Gerrard - Foto: Scanpix
Kultur

Det ga styreleder Martin Broughton beskjed om onsdag.De to tidligere eierne Tom Hicks og George Gillett hadde håpet at salget ville innbringe nærmere 600 millioner pund (ca. 5,6 milliarder kroner). Det hevder de lokale mediene.Salget er avhengig av at en eventuell juridisk uenighet med de nåværende eierne blir løst, men Broughton sier at dette er «deres eneste sjanse til å forlate Liverpool med hodet hevet».- Det er snakk om 300 millioner pund (2,8 milliarder kroner) totalt sett, sier Broughton om salget til det amerikanske selskapet som også eier baseballklubben Boston Red Sox.

Nyheter
Kultur