Manchester United tok seg videre til kvartfinale i ligacupen med 3-2 over Wolverhampton tirsdag. Javier Hernández ble matchvinner på overtid.Det var ventet at Magnus Wolff Eikrem skulle få sin debut i United-drakten, Det skjedde ikke. Wolverhampton ga seg aldri. «Ulvene», som ikke hadde vunnet på Old Trafford på 30 år, kom tilbake både fra 0-1 og 1-2.Derfor lot ikke Alex Ferguson den 20 år gamle moldenseren få sjansen. I stedet så sendte han innpå veteranen Gary Neville på stillingen 2-1 og den nye storstjernen Javier «Chicharito» Hernandez på stillingen 2-2."Chicharito" betyr "lille ert" på mexicansk.Det mexicanske stjerneskuddet ble da også redningen da han scoret 3-2-målet på overtid. De andre målene for Manchester United ble scoret av Tiago Bebe og Park Ji-Sung. George Elokobi og Kevin Foley scoret Wolverhamptons mål.Tidligere og Odd- og Stabæk-spillere Somen Tchoyi scoret ett av målene da West Bromwich slo Leicester med 4-1 borte. Ellers avanserte også Ipswich og Wigan med henholdsvis 3-1 over Northampton og 2-0 over Swansea.Birmingham slet seg videre og måtte ha straffer for å slå ut Brentford. Birmingham utlignet med Kevin Phillips i det siste spilleminutt. Etter målløse ekstraomganger måtte kampen avgjøres fra straffemerket. (©NTB)