bruker å være det første som åpner for sesongen i Norge, men i år ble de slått av et skisenter på sør-vestlandet, Sauda, som åpnet 23. oktober.På Bjorli har kulda de siste dagene hjulpet godt og med bare 40 meter mellom hver snøkanon skal det være produsert nok snø til å åpne tirsdag.- Vi kan garantere meget gode forhold i nedre halvdel av Lysløypa, heter det på skisenterets nettside.Uvdal Alpinsenter ser ut til å følge tettest etter Bjorli og kommende lørdag åpner både Kvitfjell, Trysil og Haukelifjell.Påfølgende helg er det i følge skiinfo.no full fart i stort sett hele ski Norge, med åpning på blant annet Geilo, i Hemsedal og på Skeikampen.Hvordan det ligger an på Hafjell er litt usikkert, men basert på ser det ut til at det gjenstår en del snølegging før de er klar.Mest villsnø er det på . Her gikk pudderalarmen allerede i forrige uke, men anlegget er ikke åpnet ennå. om åpningstider og snøforhold.