Nettet gjør deg lykkelig

Er du en kvinne som tilbringer større mengder tid på internett? Da er du trolig lykkelig.

pc.jpg
Kultur

En ny undersøkelse viser at internett kan gjør deg lykkelig. Det er britiske forskere fraChartered Institute of IT som har sett nærmere på hvordan internett påvirker humør og velvære.Konklusjonen er at mennesker som bruker tid på nettet er lykkeligere enn de som ikke gjør det.Forskerne mener at tilgang til internett gir brukere en følelse av sikkerhet, innflytelse, frihet og kontroll. Sammen påvirker de ulike faktorene humøret vårt i en positiv retning. Og det er fremfor alt særlig kvinner som blir glade av å være på nett.Forskerne er ikke riktig sikre på hvorfor det er slik, men mener at det kan skyldes at nettet byr på en mindre isolert og undertrykkende kultur, enn det flere kvinner verden over, har vært vant til, skriver Time.com.

Nyheter
Kultur